Team

We begrijpen dat je het maximale uit het marketingbudget wilt halen. Ons team bestaat dan ook uit professionals die slim met je meedenken en altijd mogelijkheden zien. Wij gaan verder waar anderen al tevreden zijn. Van het bedenken en ontwikkelen van creatieve maar vooral ook efficiënte oplossingen, krijgen we energie. En die energie delen we graag met jou.

Managementteam

Everybody Likes Penguins wordt geleid door twee gepassioneerde reclamemakers die niet alleen leiding geven aan het team, maar ook vakinhoudelijk betrokken zijn bij de ontwikkeling van uitingen.

 

Hugo_van_den_Hurk

Hugo van den Hurk

Strategy Director

Hugo is een creatieve marketingstrateeg. Hoe complex uw vraag ook is, hij weet u te verbazen met een concept waar uw doelgroep enthousiast op gaat reageren. Hij begrijpt dat u niet alleen bereik wilt, maar ook echt interactie met uw doelgroep.

Hugo’s geheim is dat hij tijdens het brainstormen in zijn hoofd nooit de snelweg van A naar B neemt, maar altijd de toeristische route. Dan zie je meer en ontdek je prachtige concepten.

 

 

Jules van den Hurk

Creative Director

Jules is onze visuele virtuoos. Hij luistert scherp naar uw briefing en creëert vervolgens sterke beelden voor uw communicatie. Voor online uitingen mixed hij voor u design en usability totdat er een bijzondere chemie tussen beide ontstaat. Bij crossmediale campagnes weet hij de verschillende onderdelen slim te combineren zodat ze elkaar versterken, impact gegarandeerd!

Jules wordt enthousiast van reclame die niet voelt als reclame en van vlees van de vegetarische slager.

 

Jules_van_den_Hurk

Cookies?

We care about your privacy and we love marketing. Therefore we would like to have your permission to use cookies.