Win een masterclass creativiteit voor jou en je team!

Ja, je hoort het goed. Onze befaamde masterclass ‘creativiteit’ kun je nu winnen! De masterclass die is gegeven bij onder andere Rabobank, Ordina en AFM komt nu mogelijk bij jullie bedrijf langs. Wat je kunt winnen:

  • Een masterclass van 2 uur;
  • Bij jou op locatie;
  • Aangepast op de grootte van jouw team;
  • Concrete handvatten voor het toepassen van creativiteit binnen jouw bedrijf.

Wil je kans maken op de workshop creativiteit, vul dan het formulier in!

win_masterclass_creativiteitDe masterclass wordt gegeven door Hugo van den Hurk, onze strategy director. Hij is als gastspreker op het gebied van communicatie en conceptontwikkeling actief voor de Hogeschool Utrecht en de Utrecht University. Daarnaast is hij regelmatig samen met marketingteams uit het bedrijfsleven aan de slag om nieuwe creatieve marketingrichtingen te verkennen.

In de masterclass gaan we aan de slag met onder andere brainstormtechnieken en succesfactoren voor nieuwe marketing concepten. We gaan dieper in op vragen zoals bijvoorbeeld: Wat is creativiteit? Waarom gaan bepaalde communicatieconcepten de wereld rond en andere niet? We houden niet van droge kost. In de masterclass geven we dan ook inspirerende voorbeelden en uitdagende opdrachten.

Naam

E-mail

Ik wil ook graag de nieuwsbrief ontvangen.

Kun je niet wachten op de uitslag vanwege een bedrijfsbijeenkomst waarvoor je een creatieve invulling zoekt, dan kun je de masterclass ook boeken. Stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact op.

 

Hugo van den Hurk
About Hugo van den Hurk

Hugo is een creatieve marketingstrateeg. Hoe complex uw vraag ook is, hij weet u te verbazen met een concept waar uw doelgroep enthousiast op gaat reageren. Hij begrijpt dat u niet alleen bereik wilt, maar ook echt interactie met uw doelgroep.

Cookies?

We care about your privacy and we love marketing. Therefore we would like to have your permission to use cookies.