We mogen FSC® verwelkomen als nieuwe klant!

We hebben een heel leuk nieuwtje… De afgelopen tijd hebben we als team keihard gewerkt aan de pitch van FSC Nederland. Want ook wij Penguins zien het belang van verantwoord bosbeheer! Alles werd uit de kast getrokken; er werd gebrainstormd, geschetst, gephotoshopt, nog meer gebrainstormd, er werden platen hout bewerkt met lasers. En met resultaat!

Wat gaan we doen?

Wij zijn als bureau uitgekozen om het komende jaar de marketing en communicatiekalender van deze mooie organisatie te vullen en uit te voeren. Wat we precies gaan doen kunnen we natuurlijk nog niet verklappen. Wel kunnen we vertellen dat we iets heel bijzonders in petto hebben voor FSC Friday op aanstaande 29 september. Houd onze social media kanalen dus goed in de gaten!

Meer over FSC

Wist je dat er per minuut 36 voetbalvelden aan bos verdwijnt? Ontbossing zorgt op jaarbasis voor 15% van de wereldwijde CO2-uitstoot en speelt dus een grote rol in klimaatverandering. Verantwoord bosbeheer is dus van levensbelang! Bekijk de animatie hieronder voor nog meer informatie over wat FSC hierin betekent.

We vinden het een eer dat wij als bureau hier ons steentje aan bij mogen dragen!
FSC® C016391

Hugo van den Hurk
About Hugo van den Hurk

Hugo is een creatieve marketingstrateeg. Hoe complex uw vraag ook is, hij weet u te verbazen met een concept waar uw doelgroep enthousiast op gaat reageren. Hij begrijpt dat u niet alleen bereik wilt, maar ook echt interactie met uw doelgroep.

Cookies?

We care about your privacy and we love marketing. Therefore we would like to have your permission to use cookies.