Shopboy video Hoog Catharijne

Voor Hoog Catharijne hebben we een video gemaakt bij de introductie van hun nieuwe verrassende concept: Shopboy. Het was erg leuk om de verbaasde en misschien wel wat jaloerse reacties van het winkelde publiek te zien. We waren ook zeker niet de enige die de Shopboys filmde. We hebben de video’s uit de losse hand geschoten  zodat je als kijker echt het gevoel hebt dat je in Hoog Catharijne aanwezig bent en het met ons mee beleeft.

Nieuwe service ShopBoy maakt van winkelen een belevenis!

Droomt niet iedere vrouw van een mooie man aan haar zijde, die uit eigen enthousiasme helpt bij het shoppen? Natuurlijk draagt hij je nieuwe aankopen, maar hij houdt ook de deur voor je open. Daarnaast complimenteert hij je subtiel en persoonlijk bij je keuze voor een nieuwe zomerjurk. Ontdek de ShopBoys van Hoog Catharijne. Ze staan op je te wachten in het vernieuwde deel van Hoog Catharijne.

ShopBoy Hoog Catharijne Utrecht

Nieuwe reclame gaat verder dan zenden

We zijn trots op campagnes die je doelgroep raken. Ideeën waar mensen uit eigen enthousiasme mee aan de slag gaan. Meer inspiratie?

Jules van den Hurk
About Jules van den Hurk

Jules is onze visuele virtuoos. Hij luistert scherp naar uw briefing en creëert vervolgens sterke beelden voor uw communicatie. Voor online uitingen mixed hij voor u design en usability totdat er een bijzondere chemie tussen beide ontstaat. Bij crossmediale campagnes weet hij de verschillende onderdelen slim in te combineren zodat ze elkaar versterken, impact gegarandeerd!

Cookies?

We care about your privacy and we love marketing. Therefore we would like to have your permission to use cookies.