Onze Pensioen 1-2-3 wint Innovatie prijs

De vormgeving en iconen komen uit onze studio!

De Pensioenfederatie en het Verbond van Verzekeraars hebben 19 juni tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam samen de Innovatieprijs in ontvangst genomen voor de Pensioen 1-2-3. Wij hebben de vormgeving en de iconen ontwikkeld voor deze vernieuwende pensioenbrief.
CHzQO91UAAAyEwD

Initiatief van Het Financieel Dagblad, PensioenPro en IPE

De Innovatie prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het meest innovatieve project op het gebied van pensioen. Volgens de jury is de Pensioen 1-2-3 het meest vernieuwende initiatief van 2015.

Trots op het team

In de studio hebben we af en toe ons hoofd gebroken over hoe je ingewikkelde pensioenbegrippen kunt visualiseren in een icoon. Dit is een intensief proces geweest. We zijn dan ook super trots op de erkenning die de Pensioen 1-2-3 nu heeft gekregen.

Wat is de Pensioen 1-2-3?

De Pensioen 1-2-3 is het nieuwe communicatiemiddel waarmee pensioeninformatie gelaagd en laagdrempelig wordt aangeboden. In ons portfolio item lees je hierover meer.

collage_iconen

Hugo van den Hurk
About Hugo van den Hurk

Hugo is een creatieve marketingstrateeg. Hoe complex uw vraag ook is, hij weet u te verbazen met een concept waar uw doelgroep enthousiast op gaat reageren. Hij begrijpt dat u niet alleen bereik wilt, maar ook echt interactie met uw doelgroep.

Cookies?

We care about your privacy and we love marketing. Therefore we would like to have your permission to use cookies.