Everybody Likes Penguins op TV bij EditieNL

Maandag 2 september is een interview met Jules en Joyce bij RTL4 uitgezonden. In het programma EditieNL worden ze geïnterviewd over welke creatieve mogelijkheden er zijn voor vernieuwende biercommercials die specifiek zijn gericht op de doelgroep vrouwen. Ze presenteren enkele spannende concepten voor nieuwe commercials als inspiratie voor de grote biermerken.

Heb je het gemist? We hebben het item voor je opgenomen:

 

Over aandacht hebben we niks te klagen

De mediawereld maakte dit jaar al eerder gebruik van onze expertise op het gebied van reclame. We zijn dit jaar al in de studio bij BNR Nieuwsradio geweest voor een interview over het maken van commercials op basis van actuele nieuwsberichten. Daarnaast zijn we door radio1 en radio3 geïnterviewd over creatieve concepten voor de kroonwisseling.

Bekijk hier de gehele uitzending van EditieNL van maandag 2 september.

Jules van den Hurk
About Jules van den Hurk

Jules is onze visuele virtuoos. Hij luistert scherp naar uw briefing en creëert vervolgens sterke beelden voor uw communicatie. Voor online uitingen mixed hij voor u design en usability totdat er een bijzondere chemie tussen beide ontstaat. Bij crossmediale campagnes weet hij de verschillende onderdelen slim in te combineren zodat ze elkaar versterken, impact gegarandeerd!

Cookies?

We care about your privacy and we love marketing. Therefore we would like to have your permission to use cookies.