Everybody deelt Staatslot met iedereen

Reageer (of deel) op het Facebook of LinkedIn bericht of retweet het Twitter bericht, dan deel jij ook mee met de winst!

2012 is het jaar van het delen van je persoonlijke leven en je werk op social media. We willen het jaar dan ook in deze trend afsluiten met het delen van ons Oudejaarslot met al onze online klanten, bekenden en persoonlijke vrienden. Wil je meedelen met reclamebureau Everybody Likes Penguins? Retweet dan ons Twitterbericht over deze actie of reageer (of deel) op ons Facebook of LinkedIn bericht.

Via social media delen we met iedereen een feestelijke start van 2013

Wat zijn de regels?

everybodydeeltstaatslotDit is het echte lot, dus met dit nummer kun je zien of we allemaal in de prijzen vallen!

Je doet mee wanneer je vóór 31 december 2012 15:00 uur:

 • op Twitter ons bericht over deze actie retweet,
 • op Facebook op onze post reageert of hem deelt of
 • op LinkedIn op onze post reageert.

Wanneer op ons lot een prijs valt, moet je vóór vrijdag 4 januari 23:55 uur een e-mail sturen naar  info@everybodylikespenguins.nl, met een screenshot van je Twitterbericht, je Facebookreactie of je LinkedIn reactie.

Maandag 7 januari maken wij vóór 17:00 uur bekend hoeveel mensen er mee delen met de prijs en wat het bedrag per persoon is. Ook maken we op die dag bekend op welke dag het geld opgehaald kan worden in onze studio in Utrecht.

Algemene voorwaarden:

 • Wanneer je je niet meldt voor vrijdag 4 januari 23:55 uur, deel je helaas niet mee. Je deelname komt dan te vervallen.
 • Als het geldbedrag per deelnemer lager is dan 100 euro, dan worden de bedragen niet meer uitgekeerd naar de deelnemers aan de actie maar wordt de prijs overgemaakt naar een goed doel, dat wij zelf kiezen.
 • Er worden alleen ronde bedragen verdeeld en de rest gaat naar een goed doel.
 • Van iedereen die het geld niet ophaalt op de aangegeven dag, binnen de aangegeven tijden, wordt het geld aan een goed doel gegeven.
 • Bedragen worden uitgekeerd ná aftrek van eventuele kosten, distributie kosten, belastingen en toeslagen. Uiteraard rekenen we voor onze uren geen geld. Wij doen dit vrijwillig.
 • Wanneer de Staatsloterij of een andere instantie aangeeft dat de actie niet is toegestaan, om wat voor reden dan ook, dan vervalt de actie en maken we een eventuele prijs over naar een goed doel dat wij zelf kiezen. Niemand maakt dan meer aanspraak op een deel van de eventuele prijs.
 • Het goede doel naar keuze wordt bepaald door Everybody Likes Penguins. Dit kan een erkend goed doel zijn, maar ook een stichting die een positieve bijdrage levert aan Nederland. Ons hart gaat uit naar het kunst- en cultuurwerkveld.
 • Iedereen mag deelnemen aan deze actie. Maar per persoon wordt er maar één keer uitgekeerd.
Jules van den Hurk
About Jules van den Hurk

Jules is onze visuele virtuoos. Hij luistert scherp naar uw briefing en creëert vervolgens sterke beelden voor uw communicatie. Voor online uitingen mixed hij voor u design en usability totdat er een bijzondere chemie tussen beide ontstaat. Bij crossmediale campagnes weet hij de verschillende onderdelen slim in te combineren zodat ze elkaar versterken, impact gegarandeerd!