Breaking news: Coryfeeën heet voortaan Everybody Likes Penguins

Vanaf vandaag, vrijdag 30 september, gaan we over op de nieuwe naam: reclamebureau Everybody Likes Penguins. Waarom? We hebben ons de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, we zijn in omvang verdrievoudigd en we werken steeds meer internationaal. De hoogste tijd voor een nieuwe naam die past bij het bedrijf dat we zijn geworden. Time for a change!

Waar komt de naam vandaan?

We zijn als reclamebureau altijd bezig met wat een bepaalde doelgroep leuk of interessant vindt. Wat leeft in die doelgroep? Deze inzichten zetten we in om aandacht te creëren. We ontdekten dat eigenlijk alle doelgroepen pinguïns leuk vinden. Dit verrassende inzicht is vrij toevallig op onze shortlist van nieuwe namen terecht gekomen. Na een pre-test van mogelijke namen werd unaniem voor Everybody Likes Penguins gekozen. Heldere keuze!

Wat een lange naam!

Mocht je de naam te lang vinden, dan mag je ons ook bij onze voornaam noemen: Everybody.

Jules van den Hurk
About Jules van den Hurk

Jules is onze visuele virtuoos. Hij luistert scherp naar uw briefing en creëert vervolgens sterke beelden voor uw communicatie. Voor online uitingen mixed hij voor u design en usability totdat er een bijzondere chemie tussen beide ontstaat. Bij crossmediale campagnes weet hij de verschillende onderdelen slim in te combineren zodat ze elkaar versterken, impact gegarandeerd!